Ja gram obecnie w KW, na s1, s5, s8, s9
Plemiona ¶wiat 72
Football team Serwer 8 i 9
Sfgame Swiat 8 i 25
Oraz na kompie, konsoli i fonie :
Saints row 3 , Gta San andreas
Fifa 13
Settlers II
Battlefield 3 Multiplayer
League of legends
Ps3 Call of duty mw 2 , black ops > Multi
No i fifa
A na fonie gta 3 i crash bandicoot
Ostatnio edytowany przez MonkeyDLuffy (06-10-13 16:46:43)
gdybym ja mia³ czas na granie to...
Gta - od 1 przez Vice City a¿ do IV
Heroes 3 - gra³em bêd±c brzd±cem, gram bêd±c du¿ym ch³opcem (dziewczyna mówi ¿e jestem mê¿czyzn±, ale mówi tak tylko jak chce siê ten tego wiecie o co chodzi )
Fifa tylko na ps3 aktualnie mam 12 z nowymi sk³adami
Kosmiczni Wojownicy s9 i s1 - serwer 9 gram aby przejsc fabu³ê - serwer 1 gram z sentymentu
oczywi¶cie gra³em w przeró¿ne strzelanki od CoDa,HL,Medal of Honor po Cs oczywiscie na STEAMIE,
The West.
Age of Empires 2 The Conquerors Expansion (Wiem ¿e gra ma grubo ponad 10 lat, ale pogrywam w ni± do dzi¶)
Age of Empires 3
Age of Mythology
W³adca pier¶cieni: Bitwa o ¦ródziemne 1 i 2 (Na prawdê fajna strategia oparta na ksi±¿kach i zawieraj±ca fragmenty z filmów)
Saga Gothic wraz z wszystkimi dodatkami oficjalnymi jak i dodatkami tworzonymi przez fanów. Jak kto¶ ma niedosyt po oficjalnych grach z serii to polecam poczytaæ na themodders o dodatkach i w który¶ zagraæ. Seria Gothic podoba mi siê najbardziej z wszystkich gier w jakie gra³em.
Gra³em tez w ró¿ne FPS'y typu Return to Castle Wolfenstein, Doom 3, wybrane gry z serii Call of Duty czy Medal of Honor.
Du¿o tego.. ;d Jestem starym wyjadaczem i kocham gry, o których ju¿ nie jest g³o¶no :d
1) Heroes 3 Z³ota Edycja
2) Gothic 1,2 noc kruka,3
3) Sacred 1,2
4) Wszystkie czê¶ci Hitmana
5) Plants vs Zombies haha ;d
6) Swords and Sandals 2,4
7) HALO
CS, Half-Life 1 (w dwójkê chêtnie bym pogra³, bo a¿ ¶miech bierze ale nie mia³em okazji ;d)
9) Worms Armageddon na Kilka osób (na domówce np dla Zwa³y )
10) Punisher
11) Project IGI 1,2
12) GUITAR HERO ka¿dego wydania, choæ najbardziej uwielbi³em se 3, podpiam Elektryka do konsoli i jazda
13) Warcraft 2,3
14) Medal of Honor
15) Call of Duty 2,3
A z Internetowych to gra³em/gram:
1) KW s1
2) DDTank 3.0
3) Gierki na Fejsbuniu (Bubble Witch Saga,Criminal Case, Marvel Avangers, Vikings gone Wild, Gandzia Farm, Zombie Lane, Mutants: Genetic Gladiators, Streaker)
4) Draken Sang Online
5)Gta Sa Multiplayer (GPP-Game Party Polska pod nickiem Satan Ozi ;p)
£ooo kto¶ pamieta project IGI to by³a mistrz gra, cod 2,3 to ju¿ w ogóle stary moh na psx tez niszczy o heroasach to ju¿ w ogóle nie trzeba mówic ozi reszta tez same dore gierkio ale mam siostre na rekach ciezko mi sie pisze ;p