I proszę bardzo następna wybitna odpowiedz następnego Planeciarza:
Ja tego nie rozumiem... Oni myślą żę są jakiegoś rodzaju ŁASKĄ dla Nas? Co oni se do chuja wafla myślą, że nacisną jeden pierdolony przycisk (i to nie zawsze) i mogą se korzystać z Dóbr Klanu?! Co to ma być?! Wezmę się za nich i to w trybie błyskawicznym.. Z momentem kiedy kończę tego posta, od razu piszę do Administratorów i Przywódcy. Koniec opierdalania się! Rejestracja na Forum za dużo Kosztuje?? A może to jest zbyt skomplikowane, bo Wy tylko umiecie deklarować się na planety? Koniec tego dobrego, Ozi z dniem dzisiejszym wchodzi w swoje AlterEgo i nie będzie już starego Potulnego Ozi'ego niczym Miś na Avku Akkarina. Nie rejestrując się na forum, wypinasz się na klan/ słowa Akkarina. Więc ja nie rozumiem po co takich ludzi trzymać?! Nawet im idziesz na rękę. Mówisz, że nie muszą nic pisać, TYLKO ZAREJESTRUJ SIĘ PIERDOLONY MAŁPISZONIE. Ale nie i tego jest za wiele, Ludzie studiują!! Nie mają czasu 5 min posiedzieć przed monitorem i kilka kliknięć wykonać. Zamiast tego lepiej odpalić Film, albo Fapnąć do zdjęcia pani od wykładów... Przerasta mnie to kurwa niesamowicie! Ludzie dojrzali, a tacy tempi i głósi na wołania drugiej osoby. Skoro grasz to graj z sensem, a nie na odpierdol... Skoro nie masz czasu, to nie graj wcale i nie blokuj miejsca w klanie, bo mimo pozorów są lepsi od Ciebie i Chcą się dostać do Dragonów... I BYĆ MOŻE są lepiej ogarnięci od Ciebie, więc bierz się kurwa mać do roboty, albo Won z Klanu. My tu tworzymy coś wielkiego i nie potrzebujemy wcale osób NADWYMIAR zajętych... Pierdole już nie piszę ide spać.. Mam nadzieje, że cokolwiek dotrze to do kogokolwiek w klanie i pomoże mi jakoś rozwiązać problem tych irytujących Planeciaków.. Oczywiście nie mam na myśli wszystkich, tylko tych co pyskują, bądz nie zarejestrowali się... Z Pozdrowieniami AlterOzi